Advies over verzekeringen in Leusden

Op het internet zijn er diverse aanbieders en prijsvergelijkers te vinden waar je direct een verzekering bij kan afsluiten, uiteraard is dit ook bij ons mogelijk.

Persoonlijk en betrokken

De verzekeringsadviseurs van Van den Broek Hypotheken en Assurantien bieden iets wat heel veel aanbieders en prijsvergelijkers niet doen op internet. Een meerwaarde die wij veel belangrijker vinden dan enkel de meest voordelige maandpremie tonen. Ben je benieuwd wat het is? Het is heel simpel, vanuit ons kantoor in Leusden adviseren wij over verzekeringen op een persoonlijke en betrokken manier.
Wij kijken voor je welke verzekeringen noodzakelijk zijn, welke verzekering naast een lage maandpremie ook nog goede voorwaarden heeft zodat je bij eventuele schade niet erachter komt dat je jarenlang heel weinig premie voor uiteindelijk niets hebt betaald. Je kan ons altijd bellen met vragen over je verzekeringspakket, als je hulp nodig hebt bij schade of als er andere vragen zijn over verzekeringen.

Contact

De extra service, jarenlange expertise en het persoonlijke advies op maat zorgt ervoor dat diverse particulieren uit Leusden en omstreken al jarenlang tevreden klanten zijn én blijven. Vanzelfsprekend ben je van harte welkom om daar bij te horen, neem contact met ons op.

Verzekeringen

Wij geven je een deskundig advies over de onderstaande verzekeringen.