Hypotheekadviseur in Leusden

Zodra je begint met je te oriënteren op een hypotheek in Leusden rijst snel de vraag welke hypotheek voor je geschikt is. Alle hypotheekvormen hebben eigen voorwaarden, eigen fiscale aspecten en daarmee voor- en nadelen. Hieronder staan verschillende vormen met meer informatie over de desbetreffende vorm. Wij zijn graag bereid jou een toelichting te geven in een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor of bij jou thuis.

Advies

Na het zetten van de handtekening stopt onze adviserende rol niet. Wij blijven informeren over diverse mogelijkheden wat betreft rentewijzigingen en tussentijdse aflossingen en/of verhogingen. Hierdoor zorgen wij ervoor dat je tot het einde maximaal voordeel hebt van je keuze. Naar onze mening is onze adviserende taak pas afgerond wanneer de einddatum van de hypotheek is behaald.
Woon je in de buurt van Leusden? Kom langs ons kantoor! Want als je uiteindelijk een keuze maakt uit alle beschikbare hypotheken, wil je er maar 1. En dat is de beste die er is voor jou, nu en later.

Hypotheekvormen en informatie

Ben je nieuw op het gebied van hypotheken en heb je nog weinig kennis van de verschillende termen? Dan kan het raadzaam zijn om je eerst meer in te lezen. Wij hebben enkele veel voorkomende begrippen verzameld en uitgelegd, klik door naar de betreffende pagina’s om meer informatie te verzamelen.